IDŐUGRÓK – SÖTÉT JÖVŐ

Időugrók – Sötét Jövő (2012.05.14)

Időugrók 1 POSTER

Az első teljes egész estés filmünk (102 perc). Egy történet az időugrókról, akik három különleges gyűrű miatt, különféle képességekhez jutottak amellyel utazni tudnak az időben és manipulálni azt. Van aki jóra és van aki rosszra akarja használni ezt az erőt, de egy dolog biztos, a gyűrűket okkal hozták létre, amire hamarosan rá kell jönnie mind a három időugrónak, és részt kell venniük egy eseménysorozatban ami az egész világ sorsát eldöntheti. A trilógia nyitó darabja, immáron elérhető:

IMDB link (ne felejtsétek el pontozni)

Ha jó minőségben akarod megnézni 720p-re kell állítani, ha tetszett ne felejtsd el TETSZIK-elni YOUTUBE-on, köszönjük és jó szórakozást!

Az élményekről kommentelni kicsit lejjebb tudtok!

PROMÓCIÓS ANYAGOK:

TRAILER:

FACEBOOK GALÉRIA (katt rá)

41 comments on “IDŐUGRÓK – SÖTÉT JÖVŐ

  1. Visszajelzés: IT’S OVER 700.000!!! « Kacsafilm

  2. Helló.

    Azt szeretném megkérdezni az időugrógyűrűkkel kapcsolatban, hogy ugye azt tudjuk hogy ha használják az rövidíti az életet és ha oda adják valakinek akkor vissza kapják az elvett idejüket,életüket de e mellé elveszítik az emlékeiket. De ha az átadás után vissza kapják akkor olyan lesz mint amikor először vettek fel az adott gyűrűt? Mármint újra ugyan annyi idejük lesz és a gyűrű nem jegyzi meg azt, hogy ennek a felhasználónak meg kell rövidíteni az életét mert már volt egyszer felhasználó?

    Nem mint ha ez zavarna csak ez a kérdésem felmerült. Egyébként Zoli tetszett a legjobban és a gyűrűje különleges képessége.

    Amint Júdás is monda hogy “Milyen kár hogy csak 10 másodpercig tudod vissza pörgetni az időt.”
    így bele gondolva tényleg kár. Mondjuk úgy tudja vissza pörgetni az időt hogy a koncentrációjától vagy a fájdalom tűrő képességétől függ akkor tovább is tudná így pörgetni az időt. Olyan mint ha egy satu lenne valahol a testén. Ezt amit most leírtam nem kérés hogy így legyen a 2. részben csak egy ötlet.

    Sok sikert a továbbiakban.

    • Hello. A kérdéseddel a második rész fog foglalkozni, hiszen most hogy Tamásnál van 3 gyűrű és egyszerre használja őket, és elég sokat, nála sokkal gyorsabban fog jelentkezni a mellékhatás. A gyűrű továbbadása majd levétele és újrafelvétele kicsit bonyolultabb lesz, az szintén kiderül a 2ik részből. A visszapörgetés direkt fixen 10 mp, hogy tudd a pontos erejét, ha túl lehetne lépni, az túl nagy erőt adna. Remélem sikerült mindenre választ adni, a mire nem, azt meg fogod látni a 2ik részben 🙂

  3. Visszajelzés: Időugrók 2 – Alternatív jelen GALÉRIA « Kacsafilm

  4. Visszajelzés: IT’S OVER 900.000!!! « Kacsafilm

  5. Eszméletlen jó volt ahhoz képest hogy amatőr film, elég sok magyar filmet lekritizáltam már mert vígjátikilag elég silányat hoznak, egyedül a magyar vándor meg az argó ami jó volt.
    A tiéteket végignézve ahhoz képest hogy nem rendelkeztek modern eszközözkkel, elég jól megoldottátok a filmet, voltak benne tetőpontok mikor úgy éreztem hogy ez állati, igaz az eleje kicsit megnyújtot volt de mikor átkerültek 2022-be meg a srác aki az oroszt alakította eszméletlen jó volt. A sok harc is tetszett bnne, ám lehetne egy kicsit a kardozásokat gyorsítani:)
    Ha 10-es skálán pontoznám a filmet amatőr kategóriában illetve összevetva a magyar vígjátékokkal 8/10-et kaptok:) azért mert ugye nem rendelkeztek modern technikával, remélem lesz folytatás mert jó ötlet volt a 2. részt berakni, sztem az még jobb lesz:) az a tetőpont hogy 5 gyűrű alig várom hogy megtudjam hogy mikre képesek:)
    Nos a filmeteket megpróbálom felrakni sok oldalra, elég sok filmes oldalon vagyok regisztrálva, és véletlen találtam a filmetekre, mindenhova megpróbálom eljuttatni a filmeteket hogy még többen láthassa, sztem ez egy új kezdett a magyar filmek terén:) Profi alkotás.
    Ja még az tetszett mikor portálgattak az időben ide-oda naon bejött:)
    Télleg ha lenne 2012-es modern eszközeitek akkor egy profi filmet láthatnánk:)
    Alig várom a folytatást:)))) Remélem hamar kész lesz:)
    Facebuukon meg nem találtam rátok, vagy csak képek vannak ott?

    • Szia, nagyon örülünk hogy ennyire tetszett neked a film, hiszen a néző szórakoztatása volt a célunk 🙂 Ha az új filmekről, részekről akarsz hírt kapni, azt itt tudsz. A Facebookon pedig Impossible Stúdió néven találsz meg minket. Ha pedig te is reklámozod a filmet, annak külön örülünk és nagyon megköszönjük!

      • En reklamozom 5idikes vagyok 11 eves es mar kb az egesz 5-dik osztaly tud a filmrol ha megsem akkor csak 2 jo baratom de en mar lattam az osszes filmedet csomoszor remelem lesznek ujjak

  6. Szívesen, nagyon kíváncsi vagyok hogy a másik 2 gyűrűnek milyen ereje lesz és aik használják valyon kik és mikortól kezdték hsználni:)

  7. DD már 3-szor néztem meg:)
    Egy kérdésem volna a trailerben 1 perc 35 másodpercnél megadnátok a zeneszám címét, illetve hogy hol tölthetem le?

  8. Sziasztok!
    Tegnap láttam a filmeteket és eléggé megfogott, annak ellenére, hogy az eleje kicsit lapos lett. Mivel ez egy amatőr film, így abba nem megyek bele, hogy milyenek lettek a robbanások, stb. mert nem lenne értelme. Viszont van pár dolog, amin szerintem lehetne változtatni:
    – Artikuláció: sokszor hallani elharapott szóvégeket, félresiklott mássalhangzókat.
    – Párbeszédek: a magyar egy szép nyelv, próbáljátok meg kihasználni, sokszor olyan érzésem volt, mint amikor szó szerint fordított felirattal néznek filmet.
    – a kard átmegy a kommandós testén és nem véres (ezen mondjuk fel is nevettem)
    – a harmadik gyűrű nem abból a dobozból kerül elő, amelyikben eredetileg volt (legalábbis én úgy láttam)
    – a piti tolvajok lenyomozása hogyan történt?
    – mindenkinél fegyver van, emiatt nem hiteles számomra néhány jelenet (pl. Tündinél, az alternatív férjénél is)
    – férj és feleség olyan görcsösen ölelkezik, mint a birkózók a páston.
    – amikor a kommandósok szemtől szembe darálják a menekülő főszereplőket, azoknak még bőven van idejük hátraszaladni, mielőtt a lövedékek odaérnek?
    – kevés rövid vágókép

    Ezek jutottak most így elsőre eszembe, mindazonáltal nagyon tetszett a film és várom a következő részt.
    Sok sikert a továbbiakban!

    • Hello, köszönjük hogy megnézted, és főleg hogy visszajeleztél nekünk! Annak külön örülök, hogy a hibákat leírtad és felsoroltad, így mi is átlátjuk mi az amin javítani tudunk később. Amikre esetleg tudok választ adni:
      – a harmadik gyűrű nem abból a dobozból kerül elő, amelyikben eredetileg volt (valóban, az első doboz elveszett két forgatási nap között)
      – a piti tolvajok lenyomozása hogyan történt? (az időugrókra vadászó szervezet elég modern, nekik könnyen mehet)
      – mindenkinél fegyver van, emiatt nem hiteles számomra néhány jelenet (pl. Tündinél, az alternatív férjénél is) – az ugyanaz a fegyver volt és arra szolgált hogy a zaklatónak vélt Tamást a legvégső megoldással zavarják el
      – amikor a kommandósok szemtől szembe darálják a menekülő főszereplőket, azoknak még bőven van idejük hátraszaladni, mielőtt a lövedékek odaérnek? (a nagy filmekbe is így van :D)
      – kevés rövid vágókép – ez valóban így van, pár jelenetnél kevés időnk volt forgatni, így kimaradt pár vágókép felvétele, ezen a 2ikban javítani akarok

      Szóval köszönjük még egyszer és átnézzük a hibákat, hogy a következő rész még jobban tetsszen 😀

      • “az ugyanaz a fegyver volt és arra szolgált hogy a zaklatónak vélt Tamást a legvégső megoldással zavarják el” – én inkább paprikasprayt alkalmaztam volna, de tulajdonképpen a lényeg átjött. 😀

        “- amikor a kommandósok szemtől szembe darálják a menekülő főszereplőket, azoknak még bőven van idejük hátraszaladni, mielőtt a lövedékek odaérnek? (a nagy filmekbe is így van )”

        Ezt meglehetne oldani szerintem lassított felvételekkel, gyors, oda-vissza váltásokkal a támadó és a menekülő között. A végére pedig egy apró vágókép, hogy beugrik a fedezék mögé a menekülő ember.

        Ami még eszembe jutott az szintén a lövöldözéshez kapcsolódik. Van egy jelenet, ahol a tudós srác (nevekkel bajban vagyok) szembe szalad az éppen daráló kommandóssal, majd leteríti és nem sérül meg. Ezen picit felnevettem. 😀

        Azt megkérdezhetem, hogy mennyi volt a film költségvetése, forgatási ideje?
        Én is szeretnék majd belevágni az amatőr filmezésbe, és ezért szeretném tudni.

        Előre is köszönöm.
        Üdv.

    • Nos attól függ hogy számolod a költségeket, mert a fontos dolgokat én szoktam megvenni, szóval ha csak ezt a filmet nézed, akkor 260.000 volt a Nikon D5100 + a ME1 mikrofon hozzá, 30.000 körül a lidérc jelmez, az új gépet is ideszámolhatnám amivel vágom, de az nem kifejezetten csak a film miatt lett véve. A fegyvereket egyik stáb tag hozza, a két pisztoly volt még 10 ezerbe nekem, a shotgun 2000, a többi már csak a stáb tagok benzinköltsége, de az a sajátjuk, a forgatáson a kaját édesanyám készíti, a helyszíneket több helyről béreljük, de költségmentesen, ha jól számolom más költség nincs vele, max a villany számla az utómunkával 😀

      Ja igen a forgatás ideje kb fél év, de főleg azért mert csak hétvégeken tudunk forgatni, de azokon se mindig mert van aki hétvégés műszakba van.

  9. Én is erre számítottam költségileg:) ,de azért jó volna ha kicsit megismerne Magyarország titeket:)
    Sajna nem naon akarnak titeket felrakni filmes oldalakra eddig nem kaptam visszejelzéseket de próbálom a filmeket ajánlani:) A Yugiohs naon tetszett, télleg kezdett számomra olyan lenni hogy a lények előjelentek, bár még az lenne a király ha tudnának mozogni is a lények, akkor lehet moziban lenne a helyetek 🙂 Szerintem ha a lények mozognának meg egy órás film lenne belőle el tudnám képzelni hogy üti az Üvegtigris filmeket.

    Az alternatív jelent meg naon várom kíváncsi vagyok hogy milyen csavarok lesznek benne. Ha télleg korigálni tudjátok a hibákat akkor nagyon jó lesz.

    nekem a sötét jövővel 1 megjegyzésem volna: A legelején mikor a 2 időugró kardozik meg a későbbiek során 1-2 jelenetnél elég lassan kardoznak egymással, a kardos részeket kicsit ha felpörgetitek hogy ne úgy látszódjon mintha csak egymáshoz értetnék a kardott akkor nagyon jó lesz:)

    Nem tudom hogy titeket miért nem raktak már felm valami nagy filmes portálra, pedig sok rajongótok volna, de majd megpróbálom elérni hogy fennt legyetek valahol ahol több ezer film van és majd meglátjuk mennyi rajongótok lesz:))

    Így tovább, alig várom az alternatív jelent:))))

  10. AAA nagyon jo film csak azt nem értem ha a gyűrűk beledobása a kapuba elpusztítja a kaput akkor a dobozban lévő gyűrűk mert nem pusztították el vagy talan az egy ULTRA SÉCI GYŰRŰ ERŐ ELFOJTÓ DOBOZ volt ?

  11. Az a doboz azért nem pusztította el mer azok kerülnek a multba ahol megkapja a 3 valaki a gyűrűt, a nagyapja júdás meg a másik

  12. Meg hogy benne volt a dobozban és nem lehet kinyitni csak úgy nyitódik ki ha átdobják a dimenziókapun és akkor kinyílik a doboz és szétszóródnak a gyűrűk asszem:)

    Mer a végén mondják hogy a feledat a 3 gyűrűsnek az volt hogy ide eljussanak és a gyűrűkkel bezárják a kaput:) csakhogy a 3 az a tamáshoz került:)

    • tudod én nagyon felnézek rád, te vagy a példaképem. Én is olyan szeretnék majd lenni mint te.
      Jó lenne egyszer megismerni, mert már mindenki látta hogy milyen Esses Tamás a filmrendező és színész de azt még nem hogy valójában milyen Esses Tamás maga az ember.
      Az nagyon jó lenne ha készítenél magadról, az életedről egy filmet.

  13. Sziasztok. Első sorban gratulálni szeretnék nektek. A film nagyon komoly volt, két barátnőmmel találtunk rátok, egy tipikus “mit is nézzünk” hétfő estén. 😀 Aztán a bakis videón szétnevettük magunkat. Én média szakon vagyok, és tudom hogy nem kis meló, csapatmunka és akaraterő összedobni ezt, ezért minden elismerésem a tiétek. Sok sikert a továbbiakban is, és ugyanennyi vidámságot, humort 😀

  14. hello,am tamás hogy csináltátok a vonatos részt?Tudod mikor az elején zoli el teleportált júdás elöl és akkor jött egy vonat.A 2. részen be haltam eszméletlenül jól sikerült, ha az egy és a kettő is ilyen jól sikerült akkor milyen jó lehet a három:)

  15. Sziasztok!

    Gratulálok ez eddigiekhez mikor egyik este véletlen ráakadtam a Főben járó bűnösökre az első 2 percben azthittem nem fogom sokáig bírni meg igazából csak a kiváncsiság hajtott. Utánna kezdett el érdekelni az egész történet és nagyon megfogott még aznap megnéztem a második részét is. A többi filemeteket is nézem most fejeztem be az időugrók első és második részét és már tűkön ülve várom a harmadikat. További sok sikert remélem hamarosan révbe értek úgy ahogy azt tervezitek.

    • Szia, köszönjük szépen hogy végül esélyt adtál a filmnek és megnézted 🙂 Az Időugrók 3ik része a nyár elején várható, figyeld az oldalt vagy az Impossible Studió facebook oldalát és akkor tuti nem csúszol le róla!

  16. Szia Tamás! Hallottam, hogy megköszönnéd, ha reklámoznám a filmet. Épp ezért csináltam egy blogot Idougrok.blogspot.com címen. Ha meglátogatnád (és ezt most minden kommentelőnek mondtam), nagyon megköszönném. Egyébként úgy lettem a rajongótok, hogy rákerestem a Vissza a jövőbe című filmre, mert még nem láttam, és a barátom azt mondta, hogy jó film, és ráakadtam, egy olyan című filmre, hogy Időugrók. Megnéztem, és nem volt rossz. Sőt! Nagyon JÓ volt! Másnap megnéztem a 2-t is! Jók vagytok! És nem felejtettem el feliratkozni!!!

  17. Látom jól gyűlnek a a kommentek, persze nem annyira mint a yugioh sorozatnál :). Lehet hogy merész kérdés, de ebben az évben még kapunk Időugrók 4 előzetest?

Hozzászólás