Rablótámadás

rablo_00000

                            Rablótámadás (2013.08.20)

RABLOTAMADAS poster

Történet: A Szőke herceg nevű celebnek Franciaországból az apja küld egy arany rudat, amelyet a szülinapi partijára szállítják egy kastélyba. Az aranyra azonban sokak fenik a fogukat, Scar és Alex a két képzett bérgyilkos akik az aranyból egy különleges kardot akarnak készíteni, Atesz és Kokó akik profi tolvajok és a pénzre hajtanak és végül Bence és Bézé akik Bence édesanyjának szeretnék megvenni a méregdrága gyógyszert ami megmentheti az életét. Ebből még nem is lenne nagy baj, ha nem éppen ugyanazon  a napon és helyszínen tervezné az összes banda a saját kis rablótámadását.

FILM:

TRAILER

Képek a filmből: KLIKK IDE

14 comments on “Rablótámadás

  1. Az eleje nagyon fura. Én a címet unalmasnak tartom. Lehetne inkább az hogy A szőke herceg aranya. Amúgy ez is egy road-movie lesz mint a Júdás aranya?

    • Vagy akkor legyen Főben Járó Aranyosok vagy Tűzrablás, esetleg Időarany? A szőke herceg aranya az egy az egyben Júdás aranya koppintás cím, a Rablótámadás meg sajátos és a film sztorijához passzoló.

  2. Miután megnéztem a második előzetest: Gratulation!!!! Ez a film kúrva jó lesz!!! És merem állítani hogy az eddigi legkidolgozottabb és legprofibb!!! Viszont még most is javítani kellene a kardos jeleneteken, mivel ott eléggé látszik hogy meg van játszva mert elővigyázatosak vagytok. Szóval én azt tudom tanácsolni hogy akkor gyorsítsd fel az adott jelenetet, és így bizonyára nem tűnik fel senkinek. Jó munkát a továbbiakban.

  3. A film nagyon ott volt!! És úgy látom youtube – on vészesen közelítetek az 5 és fél millióhoz :D. Nem csoda hisz ahol járok csak reklámozlak titeket :D. Csak így tovább! Amúgy engem is érdekelne hogy kb mikor jön az a főben ugrós tűzdémonos film???

  4. Tomika nagyon királyok a filmjeitek! Egy haverom (Hope Ray Neo) Mondta hogy nézzek rá az oldalatokra és hogy egy amatőr filmes csapat vagytok. Először aszt mondtam: hogy egy amatőr filmes csapat? Ugyan, biztos valami rossz minőségű lekoppintott történetű videókat csináltok, de kellemeset csalódtam 😀 Amikor megnéztem az Időugrók 1 – et: De király volt! Na hol a következő!! Sajnos két délután az összes filmet megnéztem :D. Úgyhogy ne hagyjátok abba!! Csak így tovább!!

  5. Sziasztok, tetszik a film!!! engem érdekelne egy számnak a címe, ami a film végén volt, 48. perctől szól, mi a címe, illetve előadó? hájrá, hajrá így tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s