Tűzdémon trilógia

Tűzdémon trilógia

Tűzdémon – Kezdetek (2009.06.28)

Időnként démonok érkeznek a Földre, emberi alakban, különböző képességekkel. Ha egy démon megöli a másikat, megkapja annak a képességét. Angrel már régóta figyeli a Földre érkező démonokat, hogy jó útra téríthesse őket. Egy Xerton nevű démon viszont maga mellé akarja állítani a démonokat hogy sereget szervezve legyőzze az emberiséget. Azonban amikor egy Blaze nevű tűzdémon érkezik a Pokolból, ami a legerősebb démonfaj, minden a feje tetejére fordul. Mindenki a tűzdémont akarja a maga pártjára állítani, és ha ez nem lenne elég, megjelenik egy szervezet, akik be akarják fogni a démonokat. Ezzel el is kezdődik a Tűzdémon trilógia nyitó darabja.

Trailer:

A film:

KRITIKA (Oscar díj)

Tűzdémon 2 – Tisztítótűz (2010.07.15)

A történet 1 hónappal az első rész után játszódik, Blazere megint rátör a vérszomj, ezért felkeresi Flaminát, hogy a segítségét kérje. Angrel és Blue még mindig a Pokolból érkező démonokat próbálja jó útra téríteni, azonban most egyszerre négy démon jön át, köztük egy alakváltóval és egy képesség cserélővel, ami igencsak megnehezíti a dolgukat. Xerton tovább szövögeti tervét, és felkeresi a jövőlátó szolgáját, hogy biztosra menjen terve kivitelezésében.
Jó szórakozást a trilógia második felvonásához.

Trailer:

A film:

Tűzdémon 3 – Főnix effektus (2011.06.14)

Blaze egy városban találja magát, nem emlékszik semmire, arra sem hogy démon. Azonban a városban egyaránt találkozik új barátokkal és ellenségekkel, démonok és emberek között egyaránt. Egy Tyler nevű démon próbál segíteni neki visszaszerezni az emlékeit, azonban minden egyes emlékkel, egy egy képessége is visszatér, míg nem szép lassan rájön hogy ő valójában tűzdémon volt, és így ismét felszínre tör a gonoszabbik énje, akitől megtudja hogyan kerültek ide, és azt is hogy most Angrel az új tűzdémon aki vadászik a démonokra. Amikor megtudják, hogy Tyler képessége az időutazás, amivel ő csak perceket tud utazni, kiderül hogy minél több képessége van a használójának, annál nagyobb időt tud visszaugrani, a gonosz Blaze felveti a jónak, hogy ha megszereznék, annyira is vissza tudnának ugrani hogy Flaminát megmentsék, és hogy megváltoztassák ezt a jövőt amiben most vannak…
A trilógia befejező darabja, ami az időutazásos történet miatt összeköti a három részt egy komplett történetté, új démonokkal, képességekkel és sokkal durvább akció jelenetekkel, nem is beszélve arról, hogy vajon mi is az a Főnix effektus….?

Előzetes:

A film:

6 comments on “Tűzdémon trilógia

  1. Visszajelzés: B.U.É.K. 2012 Impossible Studió « Kacsafilm

  2. Két éve lett vége a tűzdémon 3 – nak most jöhet a Tűzdémon 4!!!!! Kérlek Immposible Stúdió csináljatok majd negyedik részt!!! Nemek nagyon tetszett a három rész és még rengeteg rajongónak is. Biztos sokan szeretnék ha lenne negyedik rész úgy hogy Nagyon kérlek Tamás gondold át mert szerintem érdemes lenne megcsinálni. Lehetne a címe mondjuk Tűzdémon 4 – Karmazsin sárkány vagy nem tudom, de mindegy mi a címe csak legyen!!!

Hozzászólás