IDŐUGRÓK 4 – A végzet lángjai

Időugrók 4 – A végzet lángjai (2014.08.29)

IDŐUGRÓK42

A film története egybeköti a Tűzdémon 3, a Főben Járó Bűnösök 2 és az Időugrók 3 filmek végét, így egy gigászi filmben teljesednek ki.

Feltűnik egy démon aki képes utazni a különböző dimenziók között (Tűzdémon/Időugrók/Bűnösök világa), így Xerton és a tűzdémon klónjai a nyomába erednek hogy megszerezzék a képességét. Vladimir tudja hogy a tűzdémon invázió elkerülhetetlen, ezért visszaadja Tamásnak és Zolinak az időugró gyűrűit hogy segítsenek neki megszerezni Egyestől a hatodik gyűrű prototípusát és 2033ból Tyler mestertől egy tárgyat amin az egész jövő sorsa múlhat.

IMDB LINKÉRT KATT IDE!

FILM:

BAKIK:

TRAILER:

TEASER:

KARAKTER POSZTEREK

KÉPEK A FILMBŐL

id08_00000

11 comments on “IDŐUGRÓK 4 – A végzet lángjai

  1. Hú ez de g#ci nagy lesz :D. Bár a címe nem tetszik. Ötleteim: Időugrók 4 – Végső ugrás, Időugrók 4 – Végső idő, Időugrók 4 – A hatodik gyűrű.

      • Ja. visszavonom :). Azt ismerd el hogy azér az Időugrók – A hatodik gyűrű nem olyan rossz. Még eszembe jutott az hogy Időugrók – Időháború, de hasonlítana az előző részéhez ugyhogy nem jó. Végül megbékéltem a címmel :D. Nagyon várom a filmet ugyhogy igyekezni 😀

  2. Eddig is birtam az időugrokat és ugyanugy az eddig általam látott Esses Tamás filmeket és alig várom a 4.részt föleg hogy ijen jó három film kombináltját láthatom hamarosan (igyekez Tamás)

  3. végignéztem mind a négy filmet és azt kell mondjam nem szeredtem a magyar filmeket eddig, azzal még csak csak megbékélnék hogy nem mindig az igaziak a képvágások illesztések grafikák de nem is volt valami nagy sztorija az eddig látott magyar filmeknek, viszont ez srácok le a kalapal nagyon jo a sztori és iszonyatosan leköti az ember figyelmét, ki hova mikkor mit és nem kesze kusza mert ha figyelsz minden tiszta ki kivel miért és már már izgultam a végére hogy kivel mi lesz. az elsö három sztorija igaz még jobban tetszet de az is hatalmas ahogy visszafüzte a szálakat a negyedik filmecskébe is e történet alkotoja….. 

Hozzászólás