Yugioh Real Life Duel The Movie Series

Yugioh Real Life Duel the Movie Series – Season 1 Episode 1 : Versus Slifer (2011.12.04)

Tamás, egykor háromszoros Duel Monsters bajnok, már egy ideje nem játssza a játékot, de egy barátja, és egyben az idei bajnok, Bence párbajra hívja, ami miatt találkoznak Bézével aki egy szervezetnek dolgozik, akik vissza akarják szerezni a három ellopott Isten lapot. Tamásék segítenek neki, de első árny ellenfelük Zoli, akinél Slifer van, nehezebb dió mint azt gondolták volna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yugioh Real Life the Duel Movie Series Season 1 Episode 2: Double Shadow Duel (2012.03.31.)

Eljött a 2011.szeptemberi tiltó lista ideje, így Bézé és Tamás kipróbálják az új paklijukat, eközben azonban Bencét legyőzi egy Lázár nevű árny párbajozó, aki dupla párbajra hívja Tamásékat, a tét Bence szabadsága vagy Slifer elvesztése.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yugioh Real Life Duel the Movie Series Season 1 Episode 3: The Ultimate Shadow Duelist (2012.07.10)

A csapat elkezdte keresni a maradék két isten kártya birtokost. Bence egymaga száll szembe az Obelisket birtokló játékossal, hogy letesztelhesse az újonnan megszerezett Shooting Quasar Dragonja erejét. Közben Tamás előtt felfedi magát Ra irányítója és kihívja egy legvégső árny párbajra, ahol sok minden eldőlhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yugioh Real Life Duel the Movie Series (Season 2) Episode 4: Calm before storm (2012.09.10)

yugioh004

Most, hogy Tamás lett a legerősebb árny játékos, Bencéék nem tudják mit évök legyenek. Azonban fél éve elteltével ismét elindult a Duel Tournament amit tavaly Bence nyert meg. Mint kiderült, nem csak Bence és Bézé neveztek, hanem Tamás is, és mindhárman bejutottak a TOP 16 ba. Most kiderül, hogy vajon mindhárman bejutnak-e a Legjobb 8 ba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yugioh Real Life Duel The Movie Series (Season 2) Episode 5: Road to the TOP 4 (2012.12.26)

yugioh05

Bence és Bézé is bejutott a TOP 8 ba, itt azonban ismerős ellenfelekkel találkoznak és küzdenek meg. Bézé ellenfele Óbis, akinél annak idején Obelisk volt, most viszont machineokkal küzd. Bence ellenfele Lázár, akitől korábban már kikapott, így most össze kell kapnia magát ha tovább akar jutni. Tamás ellenfele Zoli, akitől megszerezte Slifert, most viszont Zoli feladata hogy megállítsa Tamást és az árny játékosokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yugioh Real Life Duel The Movie Series (Season 2) Episode 6: The Ultimate Shadow Duel (2013.03.26.)

yugoh66

A TOP 4 tehát Bence, Bézé, Tamás és Alexander. A véletlenszerű sorsolás után eldől ki játszik kivel és hogy kinek a döntőjén fog múlni a verseny sorsa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yugioh Real Life Duel The Movie Series (Episode 7) THE MOVIE (2013.12.07)

banner_00000

Alexander átvette az irányítást az árny játékosok felett és kihívta Tamást egy árny párbajban amiben le is győzi az újonnan szerzett lapjaival. Így most Bencén és Bézén múlik a Yugioh világának és Tamás lelkének megmentése amihez lehet hogy az új ellenségek mellett új szövetségesre is lelnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yugioh Real Life Duel The Movie Series (Season 3) Episode 8: The Coming Darkness (2014.12.23)

Most hogy Tamás abbahagyta a játékot, új ellenfelek jelentek meg akik Neo Árny Párbajozóknak hívják magukat. A Mesterük megjelenése előtt azonban le kell győzniük a 3 játékost aki veszélyt jelent rájuk: Bence, Bézé és Óbis!

 

 

 

 

 

Yugioh Real Life Duel The Movie Series (Season 3) Episode 9: Wake of the Pendulums (2015.03.22)

Óbisnak fel kell vennie a harcot a Bézét legyőző Abyssal, miközben Bence megtudja hogy a Neo Árny Párbajozók vezetője Pendulum szörnyeket irányít és át akarja venni az uralmat az összes párbajozó felett. A paklija azonban olyan erős amit senki se győzhet le… vagy mégis?

 

 

 

Yugioh Real Life Duel The Movie Series (Season 3) Episode 10: Rise of the Pendulums Knights(2015.06.20)

Hőseink hiába győzték le Abysst és Wickedet a Pendulum szörnyek rászabadultak a világra. Tamás, Bence, Bézé és Óbis most megújult paklijaikat tesztelik, ugyanis fel kell készülniük hogy amikor az öt Pendulum lovag megérkezik akkor elég erősek legyenek ahhoz, hogy legyőzzék őket!

 

Yugioh Real Life Duel The Movie Series (Season 3) Episode 11: The Ultimate Pendulum Knight (2016.03.26.)

Három Pendulum lovag már kikapott hőseinktől, de a két legerősebb még hátra van, Óbison van a sor hogy a pendulum lapok segítségével legyőzze ellenfelét, miközben Bence és Bézé dupla párbajban próbálja legyőzni a végső Pendulum lovagot.

Yugioh Real Life Duel The Movie Series (Season 3) Episode 12: Tournament of Power (2017.04.01.)

Miután hőseink legyőzték a Pendulum lovagokat, meghívást kaptak a következő nagy Duel Tournamentre. Tamás, Bence, Bézé és Óbis is bejutott a TOP 8 ba ellenfeleik között pedig ismét feltűnik Alexander, felbontva az eddigi szabályokat a TOP 8 véletlenszerűen paklit cserél és mindenkinek a kapott paklival kell végig játszania a versenyt!

yugioh12

Yugioh Real Life Duel The Movie Series (Season 3) Episode 13: The Final Duel (2017.10.11.)

yug13_00000

A TOP 4 ben tehát Bence (Dark Magician) játszik Alexander (Blue-eyes) ellen és Bézé (Red-eyes) játszik Darkness által megszállt Tamás (Gods) ellen. Vajon ki fog döntőzni? És sikerül végleg megállítaniuk az árny játékosok vezérét egyszer s mindenkorra?

162 comments on “Yugioh Real Life Duel The Movie Series

 1. Hali srácok.. Nagyon jó lett,várom a folytatást..:P Őhm,megtudhatnám honnan vettétek/rendeltétek a Duel Disk-eket? Legyetek szívesek áruljátok el..Szeretnénk unokatesómmal is venni ilyeneket! 🙂

 2. Észrevettem egy hibát amikor dupla párbaj volt a második részben akkor volt hogy csak egy játékok kezén volt duel disc. Azért mert csak egy van nektek?

 3. Eszméletlen jó volt mind a 3 rész jobb mint a mese:) naon réggen láttam a rajzfilmet kb 10 éve de jo volt, igy tovább:)

 4. A duel monsters sorozatnak csak 3 része lesz?
  Mert szerintem még lehetne bővíteni. Mondjuk hogy egy csapat visszaszerzi Slifer kártyáját,
  vagy valami ilyesmi.De jó lenne ha felsőbbrendű szörnyeket is használnátok úgy bővülne a nézetség is.És lehetnének rituális szörnyek is.Mármint nincs semmi baj a Synchro szörnyekkel se de azért lehetne változtatni.Lehetne olyan is hogy Tamásból készítenek egy klónt aki ugyanúgy párbajozik hogy menjen és szerezze vissza a megszerzett istenkártyát.

  • Az első 3 rész az Isten kártyás, majd a 3 rész végén meglátjátok merre megy tovább a sztori a második évadtól (4ik résztől) de ott már lesznek xyz-k is.

 5. A rituális szörny az jól hangzik.
  Nagyon régen mikor öcséimmel játszottam mindig az áldozóval nyertem:)
  Jo kis kártyalap az:) Csak annak a nevét nem tudom akinek a mesevilágos meg az áldozós lapjai voltak. Az a kedvenc paklim:)

 6. Tamás ti honnan veszitek a kártyákat? Én a holdfenyteam.hu/yugioh oldalról szoktam rendelni ha érdekel nézd meg.

 7. Lehet ,hogy benne lesznek a 4. részben a Szent Bestiák a Yu-Gi-Oh! GX -ből 🙂 Az tök jó lenne.
  Biztos Tamás kapná meg számos lapok közül a No. 39 Utopia -t !

  • A Szent Bestiák nem lesznek benne a sorozatba, mert nem elég erősek, hogy a sztori köréjük épüljön, viszont Utopiát Bézé kapja, hisze ő játszik warrior paklival, az ő profiljához illik, Tamásnak Thunder End Dragonja lesz.

 8. hello tudod ami van a youtubén az a yo-gi-ohs videó hogy te beg bence yo-gi-ohztok és aztat úgy lehetne feldobni hogy tudod mikor ki rakja a szörnyet akkor kicsibe a kártya fölé rakni de szerintem így is jó

 9. Thunder end dragon? Az király! Igazából Shooting quasar dragon a legerősebb synchro, mert vannak ugyanolyan erősek is mint például: T.G. Halberd Cannon.
  Egyébként ha lenne felesleges synchro és tuner szörnyetek akkor én szívesen vennék.

 10. De jó ! Egy 8-as szintű xyz szörny 😀 nekem is meg van. Azért kicsit kár ,hogy legealább csak ugy sem lesznek benne , nem mint fő szörnyek hanem csak úgy

 11. Leszek benne felsőbbrendű szörnyek is PL.: 39-es Remény a törekvő uralkodó vagy 17-es Tökéletesített sárkány ?

 12. Tamás nem tudnád feltenni az időugrók 2 forgatókönyvét király lenne!
  Amúgy hogy haladtok a filmmel?

 13. Szerintem a második évadba bele rakhatnátok a három Nodric istent Odin father of the aesir t,
  Loki lord of the aesir t és Thor lord of the aesir t. Ők sokkal erősebbek és klasszabbak mint a három unalmas egyiptomi isten. Majd gondoljátok meg.

 14. Szerintem a második évadba belerakhatnátok a három Nodric istent odin father of the aesir t,
  thor lord of the aesir t, és loki lord of the aesir t. A három egyiptomi isten már ódivatú és a három nodric istennek sokkal jobb effektjei vannak. Maj gondoljátok meg.

 15. Tamás! Kihívlak egy párbajra a YGOPRO n. A nevem warwolf102. Kérlek párbajozz velem.
  Írj vissza ha akarsz és akkor majd megbeszéljük hogy mikor

 16. AAAAAAAAAAAAAA megneztem a 4.reszt nagyon jo lessz bajnoksag is mindenkinek full uj paklija van
  aligvarom a kovi reszt ooooooooooooo hat az majd csak evvege fele esedekes mi 😦

  • nekem mind a 3 istenkártya megvan a yu gi oh bol a yu gi oh gx ből meg csak a sárga és a vörös sárkány obelix nincs de a régiből meg 2is van

 17. honan van ez a jo kivetitő igaz hogy már nem jácok de Jaden paklia nagy részben az elemihősökel meg vannak a yu gi oh gx ből és van is egy csoport ahol 6an öszejönnek jacani na honnan vannak a kivetitők és menyi volt??

 18. szevasz Tamás, őszintén gratulálok neked és a haverjaidnak, hogy ilyen sok jó filmet csináltattok, nagyon jó szinészek vagytok, alig várom a többi részeket, pláne a Yugioh-st és a Időugrók harmadik részét. amugy lenne egy kérdésem, a Yugioh első részébe, amikor kezdtél párbajozni Zolival, mi a cime annak a zenének? már elég régóta tudni akarom. türelemmel várom a válaszod és előre is köszönöm, és még egyszer gratulálok! 😀

 19. Tamás neked mennyi xyz d van? Nekem egyenlőre kettő Number 17.Leviathan dragon és Wind-up zenmaister de próbálok beszerezni.
  Haver rendeltem egy Battle pack Epic dawn csomagot és egyszerre mind a kettő benne volt.

 20. Briliáns vagy szuper jól kitaláltad! Amúgy kicsit hallatszott amikor Zolinak súgtad azt hogy ” jöhetsz”
  de szerintem nem sokan vették észre. mindenesetre csak így tovább!!!

 21. Ja meg már jó ideje beszélek sok mindenkinek rólatok és nagyon sokan mondták hogy nagyon jók vagytok. Amúgy megkérdezhetem hogy Tamás te mióta yugiohzol?

 22. Úristen tamás!!!!! lesz 3.ÉVAD!!!!!!!!!!!!!! Hát ez kúrva jó!! Akkor lesznek új szereplők és új paklik? Ja meg a harmadik évad is 3 részes lesz mint az előző két évad?

 23. De hülye vagyok hát már a Yugioh Real Life Duel TMS Episode 4 spoilers and informations videóban is volt szó 3.évadról. A 3.évadban használnak akkor Inzektor és Wind-up paklit? mivel a 2.-ban nem szerepelt

 24. hello tamás énis imádok párpajozni nekemis van 3 istenkártyám mináluk minden verenyt énnyertem de a ti filmettek mégjoban feltüzelt hogy mindenyikötökel megküzdjek

 25. ti mind selejt duelistek vagyok a yugioh csakis az eröért van nincs lényege az igazi duelis tudja mi az erö és megszerzi bármenyibe kerül ha kel akarmit feláldoz

 26. Arra gondoltam hogy a 3.évad első része úgy kezdődhetne hogy mutattok jeleneteket és közben tamás elmeséli hogy eddig mi történt. Ez lehetne olyan másfél perc. Ja és lenne két kérdésem: A harmadik évad is három részes lesz mint az előző kettő? 2.: Lesz 4. vagy 5. évad?

 27. Scar én sokat gondolkoztam hogy vajon mi lesz majd az új speciális epizódban és rájöttem! Minden bizonyára az, hogy kiderül hogy Tamás mért hagyta abba régen a játékot. Na igazam van vagy igazam van? 😀

 28. Tamás nagyon jó a yugioh sorozat!! Tudod mi hozna több milliós nézettséget? Egy Yu-Gi-Oh The Movie Series egész estét mozifilm!!! Na az aztán fantasztikus lenne!! Garantáltan millión felül lenne egy hét alatt. A film olyan 40-45 perc lenne, + 15 perc bakiparádé. Úgy gondoltam hogy lehetne egy szavazás, hogy legyen vagy nem. A történet nem a sorozatot folytatná, hanem mondjuk akkor játszódna amikor még az istenkártyákat keresik, és feltűnik egy személy aki a szent bestiákat birtokolja…
  Kérlek gondolkozz el rajta!!!! Minden yugioh fan álma. Már ha a japánok nem csinálnak, akkor legalább ti.

 29. Franc! Na mindegy, akkor is örülök hogy lesz :D. Japánban úgy tudom legközelebb majd csak a Yugioh 20.évfordulójára csinálnak. Nagyon jó dolog hogy ti ennyi erőt és munkát tesztek bele ezekbe az egyébként nagyon kreatív és izgalmas filmekre. Csak így tovább!! Ja meg az Aliens filmet majd csak 2014 – ben csináljátok?

 30. énvagyok a legjobb játékos az országban egy tip csináljatok ranglistát tallákozon minden bárpajozo 1 helyen és lets duel de ugyis én gyözök mert én sohasem vesztettem és legyen tét nekmis van 3 is van 3 god card om és nemrég vetem megy a 3 isten egyesitet formáját és zorcot ugyoh reszkesetek irjatok visza vagy facen nevem spectra fantom ja és készülök még meglepetésel duelistek ja és tamásék csak a film kedvért játcanak mert elvantervezve milgyen lapokat mikor hogy tegyenek ez a szerenyéjük

  • Haver, először is tanulj meg egy mondatot helyesírási hiba nélkül leírni. Másodszor, még hogy te vagy a legjobb? 😀 na ne nevetes az ilyen puhányok mint te még a legjobb ezerbe se valók. És végül, én vagyok a világon az egyetlen ellenfél akit tamás riválisának mondhatna. Szóval húz el a p#csába. És tamás, ha olvasod ezt a hozzászólást akkor figyelj, egyszer megkereslek és az eddigi legkeményebb harcban lesz részed. Addig is sok gyakorlást :D.

 31. lolvagy solyom99 tecsak tamát akarod legyözni hacsak 1 célodvan én nemakom tamást legyözni mert nemjátcik azért irok igy mert gyorsan irok ukrajnába minden terület veregyt éngyertem ugyohy kuss akarsz velem párbajozni elárultam honlakok éste honlakol ird vérom a válaszodat

 32. Ebben a hónapban jön a mozifilm :D!!!! Remélem végre kiderül hogy tamás miért hagyta abba annó a játékot! Tamás már ha írok kérdezek valamit: Az árnypárbajos széria után mire számíthatunk? Csak annyit mondj hogy cxyz – lesznek vagy majd még megvárod hogy milyen új kártyák jelennek meg és majd csak akkor gondolkozol rajta? Bár ahogy téged ismerlek még a sorozat ötödik évadját is kigondolhattad már.

 33. Shit! Már nem bírok várni!!! Nagyon várom a filmet! Amúgy megvettem az új hósárkányos paklit és tesztelgettem. Az biztos hogy nem tud legyőzni egy quasar-ost. Lehet hogy ezért is fogsz veszteni :). Egy valami zavar, az elején neked volt a legnagyobb szereped a sorozatban, de aztán bence vette át a főszereplői helyet, meg most is ő fog téged kiszabadítani az árnyvilágból. Most akkor bence ideiglenes főszereplő és a harmadik évad után újra te leszel, vagy bence marad a főszereplő és te leszel mellékszereplő?

 34. szabó krisztián you can spaeaking english?

  i know this film since 2012 and i’m watching in youtube and amazing match

 35. Yutube nézetségre gondolok. Tamás te meg kérlek ne kínozz már ennyire!!! Mikor jön már a mozi????????? Csak azt mond meg hogy reménykedhetek még ezen a héten vagy majd jövő héten számíthatod rá??????

  • xD Muszáj hozzászólnom… Hol “csépelték ” még el a film évaddá tevését, kérlek sorold. Mivel a 3 rész egy filmbe van kiadva ami egyébként a 3ik évad lett volna, így a film is a 3ik évad, hiszen azt dolgozza fel.

 36. Jólvan tesó :D. Amúgy tök jó lett a film. A párbajok ütősek voltak, a vége nagyon tetszett. Ugyhogy elég jól összehoztad(tátok). Ami hiba volt benne, hogy a stáblista közben nem ment dal, esetleg betehetted volna egy yugioh anime sorozatnak a főcímdalát. Rakd ki majd IMDB-re, elég nagy volt hozzá. Láttam hogy folytatódni fog, most mondhatjuk úgy hogy lezárt a GOD CARDS Saga. Most nagyon kíváncsi leszek hogy mi jön majd. Talán a szent bestiák :D. Vagy a száz feletti számos xyz-k :D. Míndent bele!!

 37. cs tamás nagyon jó sikerült az utsó rész te vagy a példaképem
  igazából én is szerepelni akartam volna egy ilyen filmben

 38. Nagyon jó nekem nagyon tetszik énnekem Tamás és Aledander a leg szimpatikusabb de mindenki nagyon jó mindőtökkel játszanék eggyet.NAGYON JÓ ÖRÜLÖK HOGY MEGNÉZTEM 🙂 XD

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s