2 comments on “Youtube nézettség 2.5 millió, 3500+ feliratkozó

 1. Sziasztok!

  Tegnap találtam rá az egyik filmetekre a youtube-on. Kíváncsiságból megnéztem, mert igen érdekelt, hogy egy amatőr film milyen lehet. Határozottan tetszik amit csináltok. Tudom, 0 költségvetésből nem lehet profi filmet készíteni, de mindent el kell kezdeni valahol. A történetek nekem kicsit túlbonyolítottak, dehát nem vagyunk egyformák. 🙂 Csak néhány ötlet, amivel valóságosabbá lehetne tenni a filmeket:
  – A párbeszédeken kellene egy kicsit csiszolni. Lassabb tempó, valósághűbb hangsúly. Van ahol teljesen jó, van ahol olyan, mintha papírról olvasnátok.
  – Helyszínek. Tudom, ez az egyik legnehezebben megoldható dolog. De úgy gondolom, az igazi helyszínekeknél valódibb megoldás nem is lehetne. Gondolok itt arra, hogy mint amikor az egyik filmben a meglőtt személyt kiraktátok a kórháznál, az mondjuk lehetett volna egy valódi kórház előtt.
  – Ha már sérülések, lövések, akkor használhatnátok ételfestéket a vér imitálására, valamint a sebek, vágások is lehetnének maszkírozva. Nagyon sokat dobnának a jeleneten. Apróságok ezek, de nagyságrendekkel javítja a film színvonalát és talán a fanyalgók is írnának némi elismerésről. 🙂
  Végül egy kérdésem lenne. Akárhogy gondolkodok, egyszerűen nem tudok rájönni, hogy Véber Zoli melyik filmben szerepelt pár évvel korábban? Annyira ismerős az arca, de nem tudom, hogy honnan.
  A további munkához sok sikert, nagy nézettséget kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s