3 comments on “Időugrók – Sötét Jövő 90.000 felett! + Partnerség.

 1. Gratulálok a csapatnak, két hónapja én is lelkes követője lettem az Impossible stúdiónak, hála az Időugrók első részének. Azóta majdnem mindegyik filmeteket megnéztem és tervezem, hogy meg is nézem mindet. Nagyon lelkesítő, hogy végre mi magyarok is gyártunk non-profit filmeket, ráadásul ilyen nagy számban és jó minőségben.
  Megérdemeltétek ezt a Youtube partnerséget, örülök neki, hogy még több ember láthatja majd a filmjeiteket és jól sejtem, hogy ezért majd pénzt is fogtok kapni?

  • Hello, köszönjük a biztató szavakat, nagyon örülünk hogy sikerült megnyernünk téged is nézőként. A partnerség a további nézettség gyarapítás szempontjából jött jól, pénzt egyenlőre nem tudunk keresni vele, hiszen jogvédett zenéket is használunk a filmekbe, majd csak olyan után kaphatunk a későbbiekben amelyben saját vagy royalty free zene van.

 2. Értem. Kár, mert megérdemelnétek a munkátokért azt a pénzt, akár saját zsebre, akár a díszletek/jelmezek fejlesztésére használnátok. Azt hittem, hogy a Youtube partnerek havonta xy összegű dollárt is kapnak, ezek szerint rosszul tudtam.
  A zenét meg nem tudom mennyire lenne érdemes leváltani, hiszen beváltak eddig is ezek a Steve Jablonsky számok (igaz néha egy kicsit sokszor hallani a “Battle” c. számot), meg a Two Steps from Hell is egy jó választás, mindketten nagyon jó zenéket csinálnak és sikerült valahogy úgy a jelenetek alá vágni őket, hogy tökéletesen passzol a téma és jó 30%-ot dob is a jelenetek hangulatán. Tehát nem tudom mennyire lehetséges belevágni saját zenékbe, hiszen nyilván nem lehet ilyen nagy zeneszerzők műveihez felérő zenét összehozni (bár ki tudja 🙂 ).
  Na jól van, akárhogy legyen is, ismét köszönöm, hogy megtiszteltél a válaszoddal, sikeres filmgyártást kívánok!

  ui.: alig várom az idő-ugrók kettőt, bár a mai világban az a két hónap már hamar eltellik 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s